Forum Włocławek

Mam wrażenie, że redaktorem naczelnym tej telewizji jest
Mam wrażenie, że redaktorem naczelnym tej telewizji jest Zbonikowski. Tej telewizji już się nie da oglądać. To jest książkowy przykład nieuczciwego dziennikarstwa
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PiS24, czy jeszcze CW24??Włocławek
Najserdeczniejsze życzenia z okazji Waszego Drodzy Państwo
Najserdeczniejsze życzenia z okazji Waszego Drodzy Państwo święta. http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,673
Komentarzy0
Wyświetleń621
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Dzień NauczycielaWłocławek
uwazajcie na kanarów bo podobno mamy teraz przewidywać ile
uwazajcie na kanarów bo podobno mamy teraz przewidywać ile czasu autobus będzie stał w korku :O na co czasem 30 min bilet nie starcza
Komentarzy0
Wyświetleń626
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~autobusowiczWłocławek
No to już niektórzy ludzie stracili resztki swojej
No to już niektórzy ludzie stracili resztki swojej godności. Dariusz W., Piotr M., Jarosław H., Cezary W. spadochroniarze z ugrupowań prawicowych na listach sld. W głowie się nie mieści jaki ludzie maja tupet i czego to nie zrobią aby się dorwać do koryta. A jeszcze niedawno dmuchali w jedna trąbkę przeciwko sld a teraz tawarisze. O...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~gustlikWłocławek
Film dla Paluckiego, jak to sie robi, 3 dni, 3 zmiany na
Film dla Paluckiego, jak to sie robi, 3 dni, 3 zmiany na dobre, dobra organizacja pracy. Ale to wzorce z zachodu a nie ze wschodu. http://vimeo.com/15780202
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~he heWłocławek
ul. Brdowska - kto prominentny ją zamieszkuje?(pytanie do
ul. Brdowska - kto prominentny ją zamieszkuje?(pytanie do władzy) piękny nowy dywanik asfaltowy (dłuuugi) dla dosłownie 8 domków. 200 metrów dalej biegnie jedyna wjazdówko/wyjazdówka dla mieszkańców wiejskiej, arentowicza, kolskiej, skarżyńskiego, gniazdowskiego itp itd (ze 20 bloków, setki samochodów). Ponownie pytam KTO...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~złodziejeWłocławek
znajdzcie analogie do naszych podatków i wszystko się wam
znajdzcie analogie do naszych podatków i wszystko się wam wyjaśni http://www.youtube.com/watch?v=DXl6zpoXiQA
Komentarzy1
Wyświetleń755
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Jechałem dziś przez Plac Wolności,zatrzymałem samochód
Jechałem dziś przez Plac Wolności,zatrzymałem samochód przy przejściu dla pieszych niedaleko jednego z włocławskich tajemniczych obiektów (ostatnio odrestaurowanych). Wejście schodami w dół,podobne do tak szeroko opisywanych w CW przez pewnego lokalnego znającego się na wszystim archeologa Arkadiusza H. Wspomniany pan tak...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez wesolyWłocławek
Dlaczego jaśnie nam panujący premier D.Tusk na pojechał na
Dlaczego jaśnie nam panujący premier D.Tusk na pojechał na miejsce wypadku, gdzie dzisiaj zginęło 18 osób. Pojechał do Berlina gdzie zginęło 13 osób?Czyżby miał okazje do spotkania z A Merkel?
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MOHERWłocławek
Ale zbonikowski pokazał "klasę" Zapowiadał, że będzie to
Ale zbonikowski pokazał "klasę" Zapowiadał, że będzie to czysta kampania! To tylko świadczy o zachowaniu Pana Zbonikowskiego! Nie dość że cały czas wciska ludziom ciemnotę swoimi pisemkami, a teraz jego kolega robi felietonki! Boże widzisz i nie grzmisz! Tylko ciekawe dlaczego sam Zbonikowski nie zabierze głosu! Widać, że nie ma...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~strachWłocławek
Podwyżki ciepła ,,serwowane '' ostatnio we Włocławskiej
Podwyżki ciepła ,,serwowane '' ostatnio we Włocławskiej (przechowalni ,,talentów'') Spóldzielni Mieszkaniowej wskazują na całkowite lekceważenie zdania spółdzielców i ignorowanie ich praw do wpływania na kształtowanie opłat.Ale jak wybieramy tak mamy -to efekt pustej sali na walnych zebraniach!!!!!!!!!!!!
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~TaaaWłocławek
"czysta energia?,czyste
"czysta energia?,czyste pieniądze?" http://wolnemedia.net/gospodarka/gaz-lupkowy-w-polsce-talisman-energy-achuarowie-i-sudan/
Komentarzy0
Wyświetleń603
Śledzących1
Ocena3
kolejny katastrofa...wrzucona na drugi plan byśmy nie
kolejny katastrofa...wrzucona na drugi plan byśmy nie wiedzieli co się dzieje http://www.boston.com/bigpicture/2010/10/a_flood_of_toxic_sludge.html
Komentarzy0
Wyświetleń577
Śledzących0
Ocena3
A dziś omówmy który z włodarzy popełnił grzech
A dziś omówmy który z włodarzy popełnił grzech "nieumiarkowania w jedzeniu i piciu", wesołej zabawy.
Komentarzy3
Wyświetleń905
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WIELKIE PODSUMOWANIEWłocławek
Szanowni Internauci "Zadaj pytanie Łukaszowi
Szanowni Internauci "Zadaj pytanie Łukaszowi Zbonikowskiemu" ta mini reklamóweczka (po lewej stronie)pojawiająca się na forum włocławek.info skłoniła mnie do napisania kilku zdań W kwietniu po obchodach 70-tej rocznicy Zbrodni Katyńskiej wszedłem na forum wydawanego przez partię PiS we Włocławku i ukazującego się nieregularnie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez cyklistaWłocławek
PRZYJEDZCIE NA ZAKRET I ZOBACZCIE JAK FIRMA ROBIACA
PRZYJEDZCIE NA ZAKRET I ZOBACZCIE JAK FIRMA ROBIACA KANALIZACJE DEMOLUJE PARKING I DROGE NA ZAKRECIE A POTEM BEDZIE NA MIESZKANCOW
Komentarzy0
Wyświetleń683
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~I KTO DEMOLUJEWłocławek
Przeraża mnie zachowanie PiS a szczególnie Pana
Przeraża mnie zachowanie PiS a szczególnie Pana Zbonikowskiego! Chociaż teraz nawet sobolewskiego, który wygaduje głupoty chcąc odwrócić uwagę od tego, że tt Zbonikowski "przekupił" większość mediów we Włocławku! nic już nie mówię o CW, która jest typowo pisowska! Gdyż ostatnio byłem świadkiem, kiedy prywatnym samochodem...
Komentarzy1
Wyświetleń656
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~alfredWłocławek
wie ktoś może gdzie we włocławku tanio zrobią mi
wie ktoś może gdzie we włocławku tanio zrobią mi bindowanie książek???
Komentarzy1
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~gośćWłocławek
Ostrzegam przed zakupem mebli w sklepie na dworcu PKP,
Ostrzegam przed zakupem mebli w sklepie na dworcu PKP, wszystko pieknie ładnie jak złożyc zamówienie, wpłacic zaliczkę, mijaja miesiace i cisza nikt nie dzwoni nie informuje klienta, wykonanie mozliwe do końca świata, zero dbałości o klienta, mają wszystko w nosie, poprostu oby Polska!wiec kochani, chyba ze chcecie mieć zszarpane nerwy
Komentarzy0
Wyświetleń664
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~meblarska tandetaWłocławek
Panie prezydencie A .Pałucki ,szanowni radni - czy nie
Panie prezydencie A .Pałucki ,szanowni radni - czy nie lepiej byłoby tą kostką granitową wybrukować pasy dla przejść dla pieszych ,oczywiście kostka granitowa w jaśniejszym kolorze.Zaoszczędziłoby miasto pokaźna kwotę pieniędzy ,nie malowałoby się corocznie pasów po okresie zimowym,zaoszczędzić można na farbie i kostka nie do...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA