Forum Włocławek

co sadzicie o takim pomyśle?? czy warto wprowadzić go u
co sadzicie o takim pomyśle?? czy warto wprowadzić go u nas?? czy by to się przyjęło?? http://www.bydgoskakartamiejska.com.pl/pl/article/show/category,2,id,118-.html http://www.bydgoskakartamiejska.com.pl/pl/article/show/category,1,id,18-.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~włocławiakWłocławek
Ostatnio dość głośno było o nieobecności posła z. na
Ostatnio dość głośno było o nieobecności posła z. na głosowaniach, które to rewelacje tak mocno komentował pan kukucki wszędzie gdzie tylko się dało. Ja chcę podzielić się moją dzisiejszą obserwacją: Dzisiaj tj. 6 października 2010 o godzinie 12:05 pod multikino podjechał służbowy samochód urzędu miasta (taki biały...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~kukucki w kinieWłocławek
... a ja pytam czy ktos dopomni sie od kandydatow aby
... a ja pytam czy ktos dopomni sie od kandydatow aby powiedzieli kiedy zaprzestana dokladac KOSCILOWI Z KASY MIASTA I ILE JUZ DOSTAL???
Komentarzy2
Wyświetleń874
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~pinokioWłocławek
Ale numer! Tego jeszcze "nie grali". To nawet nie czeski
Ale numer! Tego jeszcze "nie grali". To nawet nie czeski film, to przypomina kołchoz z Zakaukazia! http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/slask-kupujesz-pralke-spytaj-o-zgode-sasiadow,1,3720557,region-wiadomosc.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Ja przyziemnie chcę podziękować Prezydentowi że jego
Ja przyziemnie chcę podziękować Prezydentowi że jego służby umocniły brzegi Zofijki i ja oczyściły
Komentarzy1
Wyświetleń714
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~bocianWłocławek
Wielu wyborców zastanawia się ,który z kandydatów jest
Wielu wyborców zastanawia się ,który z kandydatów jest zwolennikiem wprowadzenia obiecanego i obowiazującego w Unii MINIMUM SOCJALNEGO .Szczególnie na tym powinno zależeć lewicy ,przecież to ...,,partyja klasy robotniczej''...,która jest ,,zdrowom siłom narodu'' ...,,i wraz z inteligencjom om om".....,resztę przypomnijcie sobie sami...
Komentarzy3
Wyświetleń925
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Zwracam się do osób które chodzą na rozmowy
Zwracam się do osób które chodzą na rozmowy kwalifikacyjne w sprawie pracy ;czy pracodawca zadaje takie pytania jak-czy mieszkam z rodzina czy sama,czy rodzice pracują czy mąż pracuje i gdzie czy mam dzieci jak nie czy planuje,bo mi się wydaje ze pracodawce bardziej powinno interesować cv niż moja rodzina więc zwracam się z tym do...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~rozmowa kwalifikacyjnaWłocławek
Pusty śmiech mnie ogarnął,gdy słyszałem Skrzypka na
Pusty śmiech mnie ogarnął,gdy słyszałem Skrzypka na sesji jak wołał w obronie kupców na rynku,na tzw.pl.cyrkowym.To za jego kadencji skasowano część przemysłową przy Kaliskiej,bo się znalazł właściciel,budynek stoi pusty już drugi rok,to tak na marginesie.Jak to p.Skrzypek,na szkle mówił że kupców przeniesie się na ul....
Komentarzy2
Wyświetleń847
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Jan.Włocławek
witam po przerwie chciałbym poruszyć temat bardzo
witam po przerwie chciałbym poruszyć temat bardzo przedwyborczy mianowicie ocene pracy STRAZY MIEJSKIEJ a konkretnie jej komendanta czy zauważyliście jak bardzo ta instytucja jest (popularna) za rzadów tego komendanta wybranego przez jeszcze obecnego Prezydenta . niech mi bedzie wolno przypomnieć baaaardzo złą prasę międzi innymi ; w tvn...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OFICERWłocławek
Czy ,zamiast zajmować się tematami nieistotnymi nie czas
Czy ,zamiast zajmować się tematami nieistotnymi nie czas zapytać kandydatów na prezydenta -dlaczego we WŁocławku o najwyższym poziomie bezrobocia w regione,MAMY NAJWYŻSZE : CENY ZA WODĘ ,ZA SCIEKI,ZA CIEPŁO ,ZA WYWÓZ SMIECI ,ZA PARKOWANIE , ZA MIEJSCE NA CMENTARZU KOMUNALNYM ,A OSTATNIO PODATKI.W zamian za płacenie tych danin...
Komentarzy2
Wyświetleń899
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Jak to jest Pani poseł D. Kopaczewska mówiła o
Jak to jest Pani poseł D. Kopaczewska mówiła o najwyższych standardach w PO i usprawiedliwiała w ten sposób Przewodniczącego Rady miasta który nie staruje w wyborach samorządowych bo w prokuraturze ma jakąś sprawę. Ale jestz tego co mi wiadomo szefem całej kampanii samorządowej. Wydaje się że bardzo niskie są te standardy w PO....
Komentarzy1
Wyświetleń730
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~mariolaWłocławek
Niedlug powstanie pomnik Lecha Kaczynskiego we Wloclawku,
Niedlug powstanie pomnik Lecha Kaczynskiego we Wloclawku, dziwne ze jeszcze Palucki go nie wybudowal: http://wloclawek.gra.pl/informacje-13274,czy-we-wloclawku-stanie-pomnik-lecha-kaczynskiego.html Pomysleć, że głosowałem kiedyś na zbonikowskiego, bo młody.(...)
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~POMNIKWłocławek
Nowy termin oddania Zielonego Rynku to 30 listopada, czyli
Nowy termin oddania Zielonego Rynku to 30 listopada, czyli wypada dokładnie między I a II turą wyborów samorządowych... Ale to oczywiście przypadek... Nie zdziwił bym się, gdyby w okresie między niedzielnymi głosowaniami "w ramach otwierania Zielonego Rynku" zafundowano nam z naszych pieniędzy fajerwerki, jakiś koncercik, darmową...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Zielono MiWłocławek
Rzadko mi się to zdarza, ale dziś musiałem wjechać do
Rzadko mi się to zdarza, ale dziś musiałem wjechać do centrum samochodem. O Okrzei przez BP (po drodze drobne zakupy), potem w prawo przed Multikinem w stronę Kościuszki i dalej na Puławskiego(?) w stronę P.O.W. Tam, zaparkowałem auto przed bankiem B.G.Ż. Opisuję to tak dokładnie, ponieważ nie ma po drodze znaku o wjeździe do strefy...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Mandaty do śmieci...Włocławek
Moi mili włocławianie dziś wygłoszę wam kazanie... o
Moi mili włocławianie dziś wygłoszę wam kazanie... o tym kto w najbliższe święta chce mieć fotel prezydenta zbonikowski szeryf -pis jest przebiegły niczym LIS, wie jak ludzi oczarować grochóweczką ich częstować, jak janosik honorowy zrobił festyn wystrzałowy, chciał wyborców swych podkupić tanią zupką ich przekupić, raz na...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~fan- meleksaWłocławek
Tempo praca porazajace :-) Jak widac na filmie, a wlasciwie
Tempo praca porazajace :-) Jak widac na filmie, a wlasciwie nie widac ekipy pracuja cala dobe. Material krecony w dniu roboczym o godzinie 10.00, robotnikow nie widac, dobrze sie ukrywaja. W takim tempie to do 2020 tego nie zrobia. http://www.youtube.com/watch?v=giiO62ehWgI Jednym slowem, szok.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~kierowiecWłocławek
Sobota. Zarzeczewo. Otwarcie regat "o Błękitną Wstęgę
Sobota. Zarzeczewo. Otwarcie regat "o Błękitną Wstęgę Zalewu Włocławskiego". Przemawia prezydent miasta i rozpływa się w zachwytach nad pięknem ZALEWU WIŚLANEGO. Poprawia go przemawiajacy po nim w-ce prezes PZŻ (z Warszawy). Obciach na całą Polskę. Pytam więc: 1. Czy można liczyć na promocję naszego akwenu i przy okazji miasta...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
szujo coś dla ciebie
szujo coś dla ciebie -http://www.styl.pl/uczucia/we-dwoje/news-czy-warto-socjalizowac-szuje,nId,300221
Komentarzy1
Wyświetleń699
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~teodorWłocławek
30.09.2010 zagubiono czerwony portfel wraz z dokumentami.
30.09.2010 zagubiono czerwony portfel wraz z dokumentami. Uczciwego zanlazcę proszę o kontakt. 509 600 120
Komentarzy0
Wyświetleń648
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OlaWłocławek
Dzisiaj w godzinach popołudniowych w okolicach Pl.Wolności
Dzisiaj w godzinach popołudniowych w okolicach Pl.Wolności zaginął pies york.uczciwego znalazcę proszę o kontakt te.698603308.nagroda!!!
Komentarzy1
Wyświetleń731
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MGWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA